logo

Wat is AutoProfijt

Garage Velsen is aangesloten bij het concept AutoProfijt.

Vertrouwd

Uw auto is u lief. Daarom wilt u graag dat uw auto met de beste service wordt onderhouden als het nodig is. Daar denken we bij AutoProfijt net zo over! Wij zijn uw partner in auto onderhoud; met bijna 200 aangesloten garages is er altijd wel een bij u in de buurt. Het voordeel van garages die bij AutoProfijt zijn aangesloten is dat zij alleen de beste onderdelen monteren. Maar uiteraard wel tegen een scherpe prijs! Want als grote organisatie kunnen we scherp inkopen en dat voordeel komt ten goede aan u als klant. Enkele keren per jaar versturen we ook onze speciale actiekrant waarin u veel aanbiedingen vindt. Daar profiteert u als klant van! Kort samengevat: voor het controleren of vervangen van onderdelen is uw auto bij AutoProfijt in goede handen. Test ons maar!

Helder

Geen verrassingen achteraf. Een offerteaanvraag is inclusief alles, dus inclusief manuren, materialen en BTW. Ontdekt de monteur onderwijl meer gebreken, dan zal hij u eerst informeren.

Voordelig

Uw AutoProfijt garage hanteert scherpe prijzen voor de beste onderdelen, omdat wij als grote organisatie slim kunnen inkopen. In onze actiekrant vindt u zowaar nòg meer voordeel!

Vakkundig

De deskundige monteurs van AutoProfijt hebben ervaring met vrijwel alle merken en modellen. Ze kennen uw auto door en door en zijn uw persoonlijk adviseur bij onderhoud en reparaties.

Kwaliteit

Bij AutoProfijt krijgt u alleen de beste onderdelen. Want u wilt veilig op pad en zo lang mogelijk profijt hebben van uw auto. Weliswaar tegen de scherpste tarieven

Onderhoud

Van APK tot zomer- en winterbanden wissel, van airco tot uitlaat, de AutoProfijt monteurs verrichten alle onderhoudswerkzaamheden om uw auto in topconditie te houden.

Service

AutoProfijt garages doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden. Zij zijn namelijk stuk voor stuk zelfstandig ondernemers, die hun naam hoog te houden hebben. Dat lukt alleen als u tevreden bent


APK Herinnering

In de reminder vult u simpelweg uw kenteken en e-mailadres in.

2023 | www.garagevelsen.nl | Privacyverklaring | beheer
Wijkermeerweg 8A, 1951 AH Velsen
T. 0251-274464
Maandag t/m Vrijdag: 09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 uur - 15:00 uur